1. The first My Hero Academia Banner Contest is here! We are pleased to invite you to participate.

    Dismiss Notice
  2. Hello Guest,

    The Konoha Country Club is hosting its first Poetry Competition!
    The theme of the competition is "What does friendship mean to you?"

    If you are interested in entering, please click here.

    -- NarutoForums Staff
    Dismiss Notice
  3. Welcome to the forums! Take a second to look at our Beginner's Guide. It contains the information necessary for you to have an easier experience here.

    Thanks and have fun. -NF staff
    Dismiss Notice
  4. Stop Scrolling!
    Attention - When discussing new chapters of an anime or manga, please use a source from the official list of approved sources. If you would like to contribute to the list, please do so in the suggestions section.
    Dismiss Notice
  5. If you write blogs about the current anime season (for linking) or like to add descriptions / impressions on certain series and like to add them to our wiki, then send us a ticket.
    Dismiss Notice

  6. Give NF the love she deserves! Join the NF-chan drawing contest and draw NF as NF-chan now!
    Earn some prizes... and maybe hugs and kisses from the forum herself?!
    CLICK HERE
    Dismiss Notice
  7. [​IMG]

    House of Uzumaki has a new banner contest! Please, check here for details and PM your vote.

    Dismiss Notice

[Resolved] Forum loading so slow

Discussion in 'Questions & Complaints' started by shaantu, Dec 2, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. shaantu Well-Known Member

    Messages:
    1,736
    Likes Received:
    473
    Trophy Points:
    722
    Joined:
    Jan 14, 2018






    Am I the only one who experiences slow page loading? It used to work fine for me, but ever since Wednesday (or even earlier) it takes like 20-30 seconds to load a page. It's a bit annoying. Clicking Smile/Image button is also problematic because sometimes it doesn't want to load at all and all I'm seeing is 3 loading bars in the upper right corner, then it disappers after 10 secs or so.
    At first I thought it's because of my internet and weak PC, but now I'm using different device and network and nothing changed at all.
    Oh and sometimes I'm getting a message:
     
    Tags:
  2. is a

    Messages:
    129,990
    Likes Received:
    4,032
    Trophy Points:
    6,158
    Joined:
    Oct 16, 2009
    Catdank Faction:
    this actually has been happening to me on my mobile since like 2 months ago if im not connected to WiFi

    i use AT&T as my mobile provider and im on LTE coverage
     
  3. Mbxx [b]test[/b] Administrator

    Messages:
    1,570
    Likes Received:
    281
    Trophy Points:
    827
    Joined:
    Sep 26, 2004






    How is it now ?

    Please update and give more info.
     
  4. shaantu Well-Known Member

    Messages:
    1,736
    Likes Received:
    473
    Trophy Points:
    722
    Joined:
    Jan 14, 2018






    It looks like it's working better now so far. Everything loads quite smoothly on PC and mobile so no complaints for now.
     
  5. Mbxx [b]test[/b] Administrator

    Messages:
    1,570
    Likes Received:
    281
    Trophy Points:
    827
    Joined:
    Sep 26, 2004






    Thanks -- let us always know possible issues.
     
  6. TheWiggian #AdmiralsIncorporated

    Messages:
    8,543
    Likes Received:
    1,791
    Trophy Points:
    1,882
    Joined:
    Aug 28, 2013
    Flag:
    Germany






    Probablya problem with the skin, i had the same. Might also be if a smod fucks your avatar.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
Loading...